DE WINNAAR
IS BEKEND!

Klik HIER voor de winnaar

WINNAAR

GOUDENPAREL
WOERDEN

Stephanie Meijers, eigenaar van Happen & Tappen bij ‘t Scheepje in Harmelen, heeft de Gouden Parel Woerden 2024 gewonnen. De prijs werd donderdagavond 17 oktober uitgereikt in een feestelijke setting bij Boerderij De Boerinn in Kamerik.

Lees het hele persbericht over de overwinning van ’t Scheepje op ondernamen.nl

Winnaar GoudenParel Woerden Verkiezing OnderNamen

WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de herfstbijeenkomst van OnderNamen Woerden bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: de publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen live op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de vakjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

DE GOUDEN PAREL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR