DE STEMBUS IS OPEN!

Klik HIER voor de parelfighters van Eemvallei.

WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de vakjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

OVERVALLEN 2022

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden uit de regio Eemvallei hebben verrast.

EVENEMENT

GOUDEN PAREL

EEMVALLEI

Vrienden van Meander
dinsdag 6 december | 19:00

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL EEMVALLEI 2022

 

Marlijn van der Valk

Marlijn van der Valk

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

 

  • Competitief
  • Gaat niets uit de weg
  • Zorgzaam

hotelamersfoorta1.nl

Lees meer

Hotel van der Valk Amersfoort-A1 heeft recent een complete metamorfose ondergaan. Het team heeft tijdens de coronaperiode niet stil gezeten. Naast het bestaande hotel is er een compleet businesscenter geopend met flexplekken, vaste- en dagkantoren en 26 verschillende meetingzalen voor bijeenkomsten tot wel driehonderd personen. Daarnaast is onlangs Club Tucan geopend: een totaalconcept waarbij spel en plezier centraal staan. Hier kun je eindeloos genieten van het restaurant, diverse games en van de beachclub met dj.

Martijn Engwerda, Marc Nanninga & Menno bos

Martijn Engwerda, Marc Nanninga & Menno bos

ITEQ

 

  • Enthousiast
  • Kalm
  • Gedreven

iteqindustries.nl

Lees meer

ITEQ uit Nijkerk is een snelgroeiend en dynamisch productiebedrijf, gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van plaatwerkproducten uit metaal. Het bedrijf bestaat uit ITEQ Engineering en ITEQ Industries. ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering, industrial design, ontwikkeling, re-engineering, prototyping en het productie-gereed maken van onderdelen. ITEQ Industries is een toeleverancier voor het 24/7 lasersnijden en zetten van mono-delen, het produceren van lassamenstellingen en het samenstellen van (sub)assemblages uit staal, roestvaststaal en aluminium plaatwerk.

Bart en Floris Schoonderbeek

Bart en Floris Schoonderbeek

Schipper Bosch

 

  • Nieuwsgierig
  • Bevlogen
  • Vernieuwend

schipperbosch.nl

Lees meer

Het familiebedrijf Schipper Bosch richt zich al jaren op het creëren van bijzondere plekken, middels het ontwikkelen van gebieden, projecten en producten. Typerend is de kijk op kwaliteit, de visie op ondernemen, het verlangen naar vernieuwing en het zoeken naar duurzame oplossingen. Schipper Bosch is een prijswinnende ontwikkelaar en belegger die de omgeving op vernieuwende wijze verrijkt. Door gebieden, projecten en producten te (her)ontwikkelen creëert Schipper Bosch plekken die waarde toevoegen. 

BRENG JE STEM UIT!

Vul dit formulier in om jouw publieksstem uitbrengen. LET OP: je hebt één stem per persoon.

Ben je lid van OnderNamen? Wacht dan nog even, want je kunt jouw stem live uitbrengen tijdens het evenement op dinsdag 6 december aanstaande.

 

DE GOUDEN PAREL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR