WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.  

RECAP 2021

Bekendmaking genomineerden Gouden Parel Eemvallei

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen-team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden hebben verrast.

FYSIEK EVENEMENT

LIVE STEMMEN BIJ
‘EENHOORN MEETING CENTER’

Uiteraard houden we de ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Volg onze website voor de meest actuele planning voor de uitreiking van de Gouden Parel

WOENSDAG 9 FEBRUARI

GOUDEN PAREL

EEMVALLEI

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL EEMVALLEI 2021

 

Edwin Overduin

Edwin Overduin

Lightboxx

 

  • Sinds 1999
  • Creatief
  • Persoonlijke aanpak
Lees meer

Wie langs het pand van Lightboxx in Nijkerk rijdt, twijfelt er geen seconde aan dat ondernemer Edwin Overduin een visionair is. Het unieke design en het feit dat het pand elke dag met een andere kleur verlicht wordt, is een toonbeeld van creativiteit. Edwin snapt dat verlichting de sleutel is tot een fijne belevenis, of dat nu thuis is, op kantoor of in een groot winkelcentrum. De identiteit is ijzersterk: bij Lightboxx denken ze ‘outside the box’ en staat het wauw-effect centraal. Ondernemers in de regio Eemvallei vonden het tijd om Edwin eens voor het voetlicht te brengen en te belonen met een nominatie voor de Gouden Parel.

Rosan Kreijne, Kees Kreijne en Jasper Bijl

Rosan Kreijne, Kees Kreijne en Jasper Bijl

Kreijne Autogroep

 

  • Bestaat al 90 jaar
  • Familiebedrijf (4 generaties)
  • Professionele service
Lees meer

Kreijne Autogroep is een familiebedrijf dat al bijna een eeuw bestaat. Bij de driekoppige directie – bestaande uit vader Kees, dochter Rosan en Jasper – staan passie en bezieling centraal. Onder leiding van alweer de vierde generatie Kreijne werd een eigen bakeryconcept (Kreijne’s Bakery Bun) en zelfs een eigen brandstofmerk genaamd Peut gelanceerd. Dat het bij Kreijne belangrijk is om iets terug te doen voor de regio, blijkt ook wel uit hun Tank&Schenk loyaliteitsprogramma, waarbij één cent per getankte liter gedoneerd wordt aan een lokaal goed doel of vereniging. Een Parel van een bedrijf in de regio Eemvallei!

Martijn, Stefan en Marcel Hooft

Martijn, Stefan en Marcel Hooft

Smartphonehoesjes.nl

 

  • Sinds 2011
  • Familiebedrijf
  • Inzet voor goede doelen
Lees meer

Beginnen op een zolderkamer, en tien jaar later een assortiment van 45.000 producten én bezig met een spiksplinternieuw pand in Leusden; het is de droom van iedere startende ondernemer. Voor de broers Martijn, Stefan en Marcel Hooft is het de dagelijkse werkelijkheid. Als Martijn in 2011 start met de verkoop van smartphonehoesjes, sluiten zijn broers zich al snel aan. In de jaren daarna volgen uitbreidingen naar Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Op hun lauweren rusten komt echter niet in het woordenboek van de heren voor. Anno 2021 zijn ze bezig met een nieuw pand in Leusden en blijven ze op zoek naar de best passende oplossing voor hun klanten. Dat ze met smartphonehoesjes.nl goud in handen hebben, daar twijfelt niemand aan. Maar voegen ze daar straks ook de Gouden Parel aan toe?

DE STEMBUS IS GESLOTEN! 

Op woensdag 9 februari wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens onze bijeenkomst. Wil je daar meer informatie over ontvangen? Mail ons dan op eemvallei@ondernamen.nl 

de gouden parel wordt
mede mogelijk gemaakt door

ONDERNAMEN

Voor meer informatie, bekijk onze website!