DE STEMBUSSEN ZIJN GEOPEND! 

Klik HIER om op jouw favoriete ondernemer te stemmen

WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de vakjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

OVERVALLEN 2023

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden van 2023 uit de regio Eemvallei hebben verrast.

BEKENDMAKING

WINTER BIJEENKOMST

Van der Valk Leusden
woensdag 13 december | 19:00

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL EEMVALLEI 2023

 

Leendert Folkers

Leendert Folkers

Folkers Toegangstechniek

 

  • Innovatief
  • Vakkundig
  • Kwaliteitsgericht

www.folkers-tt.nl

Lees meer

Folkers Toegangstechniek ontwerpt, levert, monteert én beheert innovatieve oplossingen op het gebied van (prefab) draai- en schuifpoorten, slagboominstallaties, bollards (wegzinkbare palen), speedgates, toegangscontrole, (video) intercom en CCTV (camera) installaties. De installaties van Folkers zijn van kwaliteit en precisie. Iets waar het bedrijf zich met plezier hard voor maakt. Toch een storing? Dan is het bedrijf 24 uur per dag bereikbaar.

Leendert Folkers is een enthousiaste ondernemer die trots is op zijn mooie team én zijn solide bedrijf dat afgelopen april alweer twintig jaar bestond!

Gerard van den Bosch & Brechtje van den Beuken - van den Bosch

Gerard van den Bosch & Brechtje van den Beuken - van den Bosch

Bosch Beton

 

  • Duurzaam
  • Internationaal
  • Familiebedrijf

www.boschbeton.nl

Lees meer

Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Bosch Beton is een solide partner voor haar klanten en in samenwerkingen. Al ruim vijftig jaar lang in zowel binnen- als buitenland. Het bedrijf streeft naar duurzame kernwandoplossingen en komt steeds dichterbij cementvrij produceren.

Brechtje is als CEO hét gezicht van Bosch Beton. In 2019 heeft zij samen met haar broer Gerard van den Bosch het bedrijf overgenomen. Brechtje heeft een enorme drive en maakt het haar missie om met haar broer de duurzaamheidstransitie te gaan leiden. ‘Een familiebedrijf wat in mijn hart is gaan zitten’, aldus Brechtje.

Marc Nieuwland

Marc Nieuwland

Newasco De Hoop

 

  • Innovatief
  • Nauwkeurig
  • Familiegericht

www.newasco.nl

Lees meer

Stapeltjes schoon goed: schone was die weer met plezier gebruikt wordt. Dag in, dat uit. Dat verzorgt Newasco voor de zorg, horeca en het bedrijfsleven. De organisatie heeft al bijna 125 jaar ervaring en het team is continu bezig met innovatie. Het bedrijf is daarnaast nauwkeurig en familiegericht. Medewerkers worden gezien als gezinsleden en niet voor niets zijn respect en plezier voor Newasco de belangrijkste kernwaarden.

Samen met zoon Tim, dochter Charlotte en het team bouwt directeur Marc Nieuwland aan de toekomst van het familiebedrijf onder de noemer “Newasco 6.0”. Een belangrijke stap daarin is het nieuwe pand dat naar verwachting in de lente van 2024 opgeleverd wordt. En dat valt dan precies samen met het 125-jarige jubileum. Een prachtig moment om dan ook nog genomineerd te zijn voor de Gouden Parel!

BRENG JE STEM UIT!

Vul dit formulier in om jouw publieksstem uitbrengen. LET OP: je hebt één stem per persoon.

Ben je lid van OnderNamen? Wacht dan nog even, want je kunt jouw stem live uitbrengen tijdens het evenement op woensdag 13 december aanstaande.

 

3 + 11 =

DE GOUDEN PAREL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR