WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem.Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.  

RECAP 2021

Bekendmaking genomineerden Gouden Parel Lekstroom 

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen-team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden hebben verrast.

FYSIEK EVENEMENT

LIVE STEMMEN BIJ
‘THEATER DE KOM’

Uiteraard houden we de ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Volg onze website voor de meest actuele planning voor de uitreiking van de Gouden Parel

DONDERDAG 10 FEBRUARI

GOUDEN PAREL

LEKSTROOM

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL LEKSTROOM 2021

 

Jaco Knoop

Jaco Knoop

Knoop Autogroep

 

  • Eigenaar 6 vestigingen
  • Passie voor auto’s
  • Kennis
Lees meer

Jaco Knoop was als klein jongetje al gefascineerd door auto’s en is het schoolvoorbeeld van iemand die van zijn hobby, zijn werk heeft gemaakt. Van het schoonmaken van auto’s op vrijdagavond is Jaco, via diverse opleidingen en cursussen, uitgegroeid tot eigenaar van zes autobedrijven. Jaco gelooft in het bieden van een universeel aanbod; van service tot onderhoud en verkoop. Dat dit een gouden combinatie is, blijkt wel uit zijn nominatie. Maar of dit hem ook de Gouden Parel oplevert? Dat weten we 7 december!

Andries Vlot

Andries Vlot

TSN Groen

 

  • 20 jaar actief
  • Duurzaamheid
  • Gedreven
Lees meer

Bij TSN Groen zijn ze al meer dan twintig jaar actief in de transport en logistiek. Sinds de bouw van de nieuwe transporthub in Houten is ondernemer Andries Vlot nóg sterker gefocust op duurzaamheid. En daarbij kan het hem niet gek genoeg zijn. Zo zijn in de omgeving van het nieuwe pand een eendenkooi, meerdere roofvogelpalen en bijenvolken te vinden. Allemaal om te zorgen voor een betere biodiversiteit. Dit ‘outside the box’ denken is typerend voor deze ondernemer, die een inspiratie wil zijn voor andere bedrijven. Deze duurzame mindset, die tot in detail nageleefd wordt, is niet onopgemerkt gebleven en leverde Andries een welverdiende nominatie op.

Ernst-Jan Damen, Marcel en Gijs Dorrestijn

Ernst-Jan Damen, Marcel en Gijs Dorrestijn

Van Vliet Duurzaamhout

 

  • Onder leiding sinds 2006
  • Hechten aan belang van natuur en landschap
  • Innovatie
Lees meer

Van Vliet Duurzaamhout is een jonge frisse onderneming die sinds 2006 geleid wordt door Ernst-Jan Damen, Marcel Dorrestijn en Gijs Dorrestijn. De drie heren hebben elk een eigen focus binnen het bedrijf, maar de liefde voor het bos, het buitenleven en de passie voor hout zorgen voor een sterke verbinding. Van Vliet Duurzaamhout mag zich de belangrijkste importeur van Europees duurzaamhout in Nederland noemen. Onder de bezielende leiding van het trio vormt een goed team de basis voor innovatief en succesvol ondernemen in het hout. Dat Van Vliet Duurzaamhout een parel is in de houtindustrie, staat buiten kijf.

DE STEMBUS IS GESLOTEN!

Op donderdag 10 februari wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens onze bijeenkomst. Wil je daar meer informatie over ontvangen? Mail ons dan op lekstroom@ondernamen.nl 

de gouden parel wordt
mede mogelijk gemaakt door

ONDERNAMEN

Voor meer informatie, bekijk onze website!