DE STEMBUS IS OPEN!

Klik HIER voor de parelfighters van Lekstroom.

WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de vakjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

OVERVALLEN 2022

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden uit de regio Lekstroom hebben verrast.

EVENEMENT

GOUDEN PAREL

LEKSTROOM

Broekhuis Volvo Houten
dinsdag 13 december | 19:00

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL LEKSTROOM 2022

 

Jan Smits & Leonard Paans

Jan Smits & Leonard Paans

Paans Installatiebedrijven

 

  • Familiebedrijf
  • Vooruitstrevend
  • Duurzaam

paans.nl

Lees meer

Paans Installatiebedrijven is al sinds de oprichting in 1964 een toonaangevende naam in de installatiemarkt. Traditioneel vakmanschap wordt vandaag de dag gecombineerd met kennis van de nieuwste duurzame oplossingen en ontwikkelingen. Paans biedt het totaalplaatje aan de klant, van cv-ketels tot aan laadpalen, zodat de klant geen zorgen meer heeft. Paans installeert en onderhoudt kortom de modernste verwarmingsinstallaties en duurzame oplossingen voor zowel de particuliere – als de zakelijke markt.

Remco de Klaver

Remco de Klaver

KlaverOmega

 

  • Passievol
  • Teamplayer
  • Ambitieus

klaveromega.nl

Lees meer

KlaverOmega is sterk in fulfilment, direct mail en printmanagement. Je kunt als klant van KlaverOmega jouw volledige fulfillment-opdracht uitbesteden en hier heb je vervolgens geen omkijken meer naar. Van inpakken tot voorraadbeheer; KlaverOmega houdt klanten gedurende het gehele traject op de hoogte van de stand van zaken. Wil je direct-mailings versturen, zoek je gepersonaliseerd drukwerk of wil je postverzendingen organiseren? Er zijn talloze oplossingen en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Deze alleskunner uit Houten is creatief, duidelijk en gepassioneerd. 

Ruud Schildknegt & Bart van der Kreeft

Ruud Schildknegt & Bart van der Kreeft

Van der Kreeft Heftruck

 

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Duurzaam

heftruck.com

Lees meer

Van der Kreeft is dé specialist in – en leverancier van heftrucks, magazijntrucks, hoogwerkers en veeg- en schrobmachines. Dit warme familiebedrijf is in 1937 opgericht, toen opa Van der Kreeft begon met de verhuur van bakfietsen in Utrecht. Langzaam maar zeker groeide het bedrijf uit tot wat het nu is. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en blijft het bedrijf leren, ontwikkelen en de beste service leveren aan de klanten. Dit is namelijk iets waar Van der Kreeft zich mee wil onderscheiden. Want buiten de kwaliteit van de aangeboden producten, is het verlenen van service die alle verwachtingen overtreft, misschien nog wel het allerbelangrijkste.

BRENG JE STEM UIT!

Vul dit formulier in om jouw publieksstem uitbrengen. LET OP: je hebt één stem per persoon.

Ben je lid van OnderNamen? Wacht dan nog even, want je kunt jouw stem live uitbrengen tijdens het evenement op dinsdag 13 december aanstaande.

 

DE GOUDEN PAREL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR