DE STEMBUS IS OPEN!

Klik HIER voor de parelfighters van Lopikerwaard.

WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de vakjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.

OVERVALLEN 2022

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden uit de regio Lopikerwaard hebben verrast.

EVENEMENT

GOUDEN PAREL

LOPIKERWAARD

Lekkerkerker Groep
woensdag 14 december | 19:00

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL LOPIKERWAARD 2022

 

Olaf & Marco Goorkate

Olaf & Marco Goorkate

Verweij Logistiek

 

  • Betrokkenheid
  • Samenwerken
  • Oplossen

verweijlopik.nl

Lees meer

Wat je ook wilt vervoeren, door een combinatie van verschillende trailers en een enorme variatie aan laad- en loskranen, heeft Verweij Logistiek voor elk vervoer de transportoplossing. Het is een goed geoliede organisatie, gerund door vader en zoon, die zich blijft ontwikkelen. Door de brede kennis die ze in huis hebben en up-to-date transportmaterieel regelt Verweij Logistiek flexibel en snel elke logistieke uitdaging. Ook is Verweij Logistiek actief in het plaatsen, monteren of beheren van outdoor media, zoals billboards en reclamemeubilair. Op elk vlak vormt Verweij Logistiek een betrouwbare partner die flexibel meedenkt en afspraken nakomt.

Martijn Verwoerd

Martijn Verwoerd

B&V Techniek

 

  • Duurzaam
  • Gedreven
  • Creatief

benvtechniek.nl

Lees meer

Met een portie lef en een vooruitziende blik heeft directeur Martijn Verwoerd in 25 jaar B&V Techniek volwassen gemaakt. Het bedrijf is gegroeid van een kleine installateur en audio/video-reparateur naar een specialistische partner die zorgt voor complete klimaattechnische installaties voor verschillende marktsegmenten. B&V is onder andere actief in de foodsector, utiliteitsbouw, (semi)overheid, luxe woningbouw en retail. B&V Techniek onderscheidt zich door haar adviserende rol, waarbij projecten van A tot Z door deze betrokken partner kunnen worden uitgevoerd.

Koos Schep & Martijn en Frank Peltenburg

Koos Schep & Martijn en Frank Peltenburg

Hieselaar Nederland

 

  • Totaaloplossing
  • Vooruitstrevend
  • Partnership

hieselaarbv.nl

Lees meer

Hieslaar bestaat al ruim veertig jaar en is dé betrouwbare partner voor vervaardiging van complete producten uit metaal. De basis van de samenwerking met hun klanten is de kennis die ze bij Hieselaar in huis hebben. Vanuit daar bouwen ze samen aan solide en vernieuwende metaaloplossingen, van ontwerp tot eindproduct. Ze hebben alle technieken onder één dak. Met het gemotiveerde team aan specialisten binnen de afdelingen engineering, stanserij, buiswerkerij, zetterij, lasserij, poederspuiterij en assemblage, zijn ze totaalleverancier van metaalproducten.

BRENG JE STEM UIT!

Vul dit formulier in om jouw publieksstem uitbrengen. LET OP: je hebt één stem per persoon.

Ben je lid van OnderNamen? Wacht dan nog even, want je kunt jouw stem live uitbrengen tijdens het evenement op woensdag 14 december aanstaande.

 

DE GOUDEN PAREL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR