WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.  

RECAP 2021

Bekendmaking genomineerden Gouden Parel Lopikerwaard

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen-team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden hebben verrast.

VERPLAATST EVENEMENT

LIVE STEMMEN BIJ
‘HET ZENDSTATION’

Uiteraard houden we de ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Volg onze website voor de meest actuele planning voor de uitreiking van de Gouden Parel

DONDERDAG 17 FEBRUARI 

GOUDEN PAREL

LOPIKERWAARD

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL LOPIKERWAARD 2021

 

Mathijs Heijting

Mathijs Heijting

Thuis uit eten

 

  • Innovatief
  • Het beste van 2 werelden
  • Passie
Lees meer

Een gouden greep, zo kun je het concept Thuis uit Eten van Mathijs Heijting wel noemen. Een gastronomische beleving, maar dan thuis of op de zaak. Mathijs lanceerde het platform, waarmee mensen thuis kunnen genieten van diners van toprestaurants, vlak na de eerste lockdown, maar ontdekte al snel dat het potentieel veel verder reikte. De combinatie met zijn andere bedrijf, Brands Love People, maakt dat de beleving bij Thuis uit Eten centraal staat in alle facetten en alles tot in de puntjes klopt. Inmiddels is ook de samenwerking met het bedrijfsleven een feit en wordt volop gewerkt aan het verbeteren van het platform. In de regio Lopikerwaard is dit ‘Huis van Gastronomie’ niet onopgemerkt gebleven, en Mathijs werd beloond met een nominatie voor de Gouden Parel 2021.  

Ruud en Arie Plomp

Ruud en Arie Plomp

Plomp Funderingstechnieken

 

  • Familiebedrijf
  • Sinds 1979
  • Persoonlijke aanpak
Lees meer

‘Groot geworden door klein te blijven’; een uitspraak die de gebroeders Plomp op het lijf geschreven lijkt. Hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid maakt dat het familiebedrijf Plomp Funderingstechnieken al jaren een stabiele factor is. Het ruime machinepark en de chauffeurs en monteurs van Plomp zijn dagelijks door heel het land te vinden. Blijven verbreden en innoveren, gebruik maken van moderne technieken en tegelijkertijd bouwen op ervaring van de ‘oude garde’; bij Plomp is het een gouden combinatie. Of dit ze ook de Gouden Parel oplevert? Dat weten we 15 december!

Marc de Jong

Marc de Jong

Profipack Verpakkingsmaterialen

 

  • Klantgericht
  • Duurzaam
  • Adviserend
Lees meer

In een kleine tien jaar uitgroeien tot dé webshop voor verpakkingsmaterialen in Nederland en België: Marc de Jong van Profipack doet het. Vanuit Montfoort en met een team van 25 medewerkers biedt Profipack oplossingen voor iedereen die iets te verpakken, verzenden of te beschermen heeft. Zijn credo? ‘Als wij het niet hebben, dan heeft niemand het!’ De jonge ondernemer heeft klantgerichtheid als ultieme doel en denkt daarbij ook aan het milieu, door te kijken naar duurzame alternatieven voor verpakkingsmateriaal. Met al meerdere FD-Gazelle awards op zak is het nu de grote vraag of Profipack ook de Gouden Parel Lopikerwaard aan de prijzenkast mag toevoegen.

DE STEMBUS IS GESLOTEN!

Op donderdag 17 februari wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens onze bijeenkomst. Wil je daar meer informatie over ontvangen? Mail ons dan op lopikerwaard@ondernamen.nl

de gouden parel wordt
mede mogelijk gemaakt door

ONDERNAMEN

Voor meer informatie, bekijk onze website!