WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem. Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.  

RECAP 2021

Bekendmaking genomineerden Gouden Parel Utrecht 

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen-team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden hebben verrast.

VERPLAATST EVENEMENT

LIVE STEMMEN BIJ
‘DEFABRIQUE’

Uiteraard houden we de ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Volg onze website voor de meest actuele planning voor de uitreiking van de Gouden Parel

DINSDAG 15 FEBRUARI

GOUDEN PAREL

UTRECHT

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL UTRECHT 2021

 

Alexander Pouw

Alexander Pouw

Theo Pouw Groep

 

  • Bestaat 40 jaar
  • Familiebedrijf
  • Trots
Lees meer

In veertig jaar een bedrijf opbouwen met twaalf vestigingen en ruim 530 medewerkers; ga er maar aan staan. Alexander Pouw staat inmiddels als tweede generatie, samen met zijn vader en oprichter Theo Pouw, aan het roer van de Theo Pouw Groep. Het is één van de grootste werkgevers van de regio Utrecht, maar toch blijft het informele gevoel van een familiebedrijf bij Theo Pouw Groep intact. Of je nu een technicus, chauffeur, de receptioniste of Alexander zelf spreekt, een gevoel van trots overheerst. Trots op de nominatie, dat zijn ze al, maar of Alexander straks ook met trots de titel ‘Gouden Parel Utrecht 2021’ mag dragen? Dat weten we 14 december!

Dennis van Eijk

Dennis van Eijk

Bevela

 

  • Sinds 1976
  • Innovatief
  • 11 vestigingen
Lees meer

Dennis van Eijk van Bevela heeft, op z’n zachtst gezegd, een drukke en hectische anderhalf jaar achter de rug. Tijdens de coronacrisis wist bouwend en klussend Nederland de verfgroothandel goed te vinden en daar bovenop verhuisde de hoofdvestiging ook nog eens naar een gloednieuw pand in Utrecht. Inmiddels is de spreekwoordelijke verf op de hoofdvestiging ruimschoots opgedroogd en wordt elke dag ‘schouder aan schouder, kwast aan kwast’ hard gewerkt om vakmannen en vakvrouwen van dienst te zijn.

Wim van Wolfswinkel

Wim van Wolfswinkel

Wolfswinkel Reiniging

 

  • Familiebedrijf
  • Sinds 1955
  • Kwaliteit
Lees meer

Wie het vuil van de straat wil houden, is bij Wolfswinkel aan het juiste adres. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is een spreuk die ze bij Wolfswinkel Reiniging letterlijk nemen. In de spiksplinternieuwe bedrijfshallen in Maarsbergen zijn onder andere veegzuigwagens, wegdekreinigers en waterwagens te vinden, waarmee de mensen van Wolfswinkel Reiniging allerlei oppervlakten reinigen; van parkeergarages tot luchthavens. Onder de dagelijkse leiding van Wim heeft het bedrijf zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een begrip in de regio.

DE STEMBUS IS GESLOTEN!

Op dinsdag 15 februari wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens onze bijeenkomst. Wil je daar meer informatie over ontvangen? Mail ons dan op utrecht@ondernamen.nl

de gouden parel wordt
mede mogelijk gemaakt door

ONDERNAMEN

Voor meer informatie, bekijk onze website!