WAT IS DE GOUDEN PAREL?

De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. De genomineerden hebben na de bekendmaking enkele weken de tijd om campagne te voeren. Het doel? Zoveel mogelijk publieksstemmen werven! Publieksstemmen zijn inzendingen van bijvoorbeeld collega’s, vrienden en familie. Vanaf dit moment is de strijd om de felbegeerde Gouden Parel-award officieel begonnen!

De winnaar van de Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de herfstbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem.
Onze leden stemmen op de avond van de uitreiking, de publieksstemmen worden uitgebracht via deze pagina en de varkjury-stemmen worden vanuit OnderNamen opgevraagd.  

RECAP 2021

Bekendmaking genomineerden Gouden Parel Woerden

Wanneer weet je of je genomineerd bent? Als je bent ‘overvallen’ door het OnderNamen-team!

Bekijk hieronder hoe wij de genomineerden hebben verrast.

Jaar 2021, 1e editie  |    1.25min

FYSIEK EVENEMENT

LIVE STEMMEN BIJ
MAAZ CHEESE

DONDERDAG 14  OKTOBER

GOUDEN PAREL

WOERDEN

BEKIJK HIERONDER DE GENOMINEERDEN
VOOR DE GOUDEN PAREL WOERDEN 2021

 

TIM HAGE

TIM HAGE

MULTICAC

 

  • Sinds 1968
  • Vooraanstaande fabrikant
  • Maatschappelijk betrokken
Lees meer

Multivac is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van geïntegreerde verpakkingsoplossingen. De Woerdense onderneming – met het hoofdkantoor in Duitsland – richt zich naast de productie van verpakkingsmachines ook op verwerking en slicen, etiketteren, printen en de kwaliteitscontrole & handeling van producten. 

Multivac in Woerden is een dochteronderneming die volledig wordt gerund door Tim Hage. Het bedrijf bevindt zich al jaren in Woerden en is niet meer weg te denken uit deze ondernemende stad. In plaats van verhuizen staat voor het aankomend jaar een grote verbouwing op de planning. De verbouwing wordt volledig gerealiseerd door ondernemers uit de regio. 

Tim: ‘Als Woerdense ondernemer vind ik het belangrijk om lokaal zaken te doen. Dus voor de verbouwing van ons pand hebben we uiteraard alleen lokale ondernemers ingeschakeld.’  

 

ROB NAP

ROB NAP

WIEGMANS FACILITAIRE DIENSTEN

 

  • Sinds 1982
  • Familiebedrijf
  • Bouwt aan de toekomst
Lees meer

Wiegmans Facilitaire Diensten is al sinds 1982 onderdeel van zakelijk Woerden. Wiegmans biedt veel verschillende diensten aan, zoals schoonmaakonderhoud en vloeronderhoud, maar ook beveiliging behoort tot de mogelijkheden. De aanpak is professioneel en vakkundig en een vast aanspreekpunt zorgt ervoor dat klanten van A tot Z worden verzorgd. 

Rob Nap is inmiddels al bijna negentien jaar betrokken bij Wiegmans. Als jonge knul van dertien jaar startte hij bij Wiegmans en hij is er nooit meer weggegaan. Sinds juli 2020 zijn dan ook alle aandelen in het bezit van Rob. Op dit moment focust Rob zich op wat hij het liefste doet; met Wiegmans bouwen aan een toekomst. 

Rob: ‘De nominatie voor de Gouden Parel had ik echt niet zien aankomen, maar ik vind het ontzettend leuk!’ 

JAN BIKKERS

JAN BIKKERS

GAMMA WOERDEN

 

  • Sinds 
  • Duurzaamheid
  • Maatschappelijk betrokken
Lees meer

Iedereen kent de Gamma in Woerden: de bouwmarkt in Molenvliet is een bekende plek voor menig klusfanaat. Al bijna tien jaar heeft Jan Bikkers de leiding over de Gamma en dat doet hij volgens de regio uitstekend. 

Jan Bikkers is al dertig jaar onderdeel van de GAMMA Groep en heeft inmiddels al ruim tien jaar de leiding over de Woerdense vestiging. Maatschappelijke betrokkenheid is voor hem ontzettend belangrijk. Binnen de GAMMA weet Jan werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn ze betrokken bij Kinderdagcentrum Reinaerde en zetten ze zich actief in voor Stichting De Terugwinning. 

Jan: ‘Door mijn maatschappelijke betrokkenheid bij de diverse instanties is deze nominatie een kroon op het werk, maar vooral voor de mensen waarvoor we het doen.’

BRENG JE STEM UIT!

Vul dit formulier in om jouw publieksstem uitbrengen. LET OP: je hebt één stem per persoon.

Ben je lid van OnderNamen? Wacht dan nog even, want je kunt jouw stem live uitbrengen tijdens het evenement op 14 oktober aanstaande.  

de gouden parel wordt
mede mogelijk gemaakt door

ONDERNAMEN

Voor meer informatie, bekijk onze website!